CREAM OF TARTAR

Η cream of tartar (κρεμόριο) εχει αρκετές χρήσεις, αλλά στην μαγειρική/ζαχαροπλαστική βοηθάει να δοθεί περισσότερος όγκος και σταθερότητα στην μαρέγκα και μία πιο κρεμώδης σύσταση στα ζαχαρούχα επιδόρπια όπως η καραμέλα και το παγωτό. Βοηθά στη σταθεροποίηση του όγκου και της υφής των γλυκών γιατί αποτρέπει την κρυσταλλοποίηση της ζάχαρης.

Είναι απαραίτητο συστατικό της ζαχαρόπαστας.

Διατίθεται σε συσκευασία 250 gr

CREAM OF TARTAR

Διατίθεται σε συσκευασία 250 gr..

2,50€

Εμφάνιση 1 έως 1 από 1 (1 Σελ.)